2012. július 31., kedd

Ajándék

Ajándékom van számotokra. Szombaton készültem el a nagy művel. Életem első kendője, amely egy Lover's knot kendő a Barka oldaláról. Nagyon szép darab lett, könnyű, szellős. Az egész nincs tíz deka, mégis megfelelő méretekkel rendelkezik. Ezt a kendőt lehet megnyerni. Nem kérek semmit, csak egy megjegyzést. Ha megosztod a blogot az oldaladon, vagy a közösségi portálokon, azt megköszönöm. A jelentkezésekre egy hét van, tehát augusztus 7.-én délig várom a megjegyzéseket. Remélem sokan jelentkeztek :)




Azt hiszem úgy tisztességes, hogy változtatok a részvételi feltételen. Tehát az vesz részt a sorsolásban, aki itt hagy egy bejegyzést, vagy megoszt facebookon, esetleg ott hagy egy bejegyzést :)

8 megjegyzés:

  1. Kedves Vatikati!
    Nagyon nagyon irigyellek hogy ilyesmi szépségeket tudsz alkotni! Én sosem tudtam a kezemmel varázsolni, de hát sebaj, ha itt vagy nekünk te! :)

    VálaszTörlés
  2. Igazán gyönyörű lett a kendő! Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Kedves Vatikati! Én is ámulattal nézem, hogy a két kis kezecskéddel miket tudsz alkotni. :)) Egy-két dolgot már ellestem tőled, de nagyon sokat kellene gyakorolnom, hogy ilyent tudjak csinálni.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen, igyekeztem :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  6. Nekem is nagyon tetszik, sajnos én nem vagyok vmi jó kézügyességben.. :-((

    VálaszTörlés