2011. december 23., péntek

Előkészületek, ajándék

Nagyon készülök, még az utolsó ajándékokat csomagolom, varrom. Készítek két karácsonyi alátét garnitúrát, az egyiket a testvéremnek, a másikat magunknak. Az öcsém kedves barátnője egy csini táskát kap, a Mamámnak pedig a hideg téli estékre egy pár térdmelegítőt, illetve derékvédőt varrok puha, meleg polárból :)
Képek majd jönnek.
Keresem a karácsonyfa díszeket, sütöm a sütiket. Szent este Anyukámnál leszünk, úgyhogy nem főzök, de 25-re nagyon finom menüvel készülök.

Megérkezett Erika ajándéka, nagyon örültem neki. A kis csomag is be fog kerülni a fa alá. A karácsony elmúltával, pedig kiteszem a nappaliba. Szép ajándék kísérőket is kaptam, és egy nagyon kedves levelet.  Kicsit meg is hatódtam ezen a kedves gesztuson. Köszönöm :)


Az oviban lezajlott a karácsony, a gyerekek nagyon szép műsort adtak elő. Édes kislányom Szűz Mária szerepét kapta, és nagyon szépen elő is adta.Jézuska és az Angyalok is hálásak voltak a műsorért, a fa alatt sok játék várta a kis színjátszókat. Fura módon oda is került egy-egy babzsák fotel. Ki érti ezt? ;)

Hoztam még egy mappát is, szép virágmintás-zöld kombinációban:



2 megjegyzés:

  1. Csoda szép lett a blogod! :)
    Kellemes Karácsonyt kívánok! És köszönöm! :))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, egy nagyon kedves barátnőm érdeme, de már fejlődőben vagyok én is :)

    VálaszTörlés