2013. február 2., szombat

A 100.

Ez a századik bejegyzés, és ez egy jó kis nyereményt megérdemel. 100 bejegyzés ... sosem gondoltam volna. De meglett, és jó, hogy sokan is olvastátok el a bejegyzéseket. Ezért most egy igazi ajándékkal készülök. Elég egy hozzászólás, email, facebook megosztás, és már is részt vehettek a sorsoláson. A határidő február 10-e, 12 óra. És akkor a nyeremény: mivel most a horgolás van porondon, ezért egy általam horgol ajándékra gondoltam. A választás jogát pedig fenntartom a nyertesnek. Mire van szükséged, egy horgolt sapkára, egy fodros sálra, egy nyakmelegítőre, mondjuk kis csipke mintával, vagy a gyermekednek szeretnél egy állatkát? Nosza, játékra fel.







3 megjegyzés:

  1. Szia! Én jelentkezem egy horgolt sapira Lilinek és meg is osztom a játékot az oldalaimon!
    Orsi

    VálaszTörlés
  2. Ja igen, kisebbre kéne venned a főoldali fotót, vagy inkább keskenyebbre. Ez csak egy jó tanács akart lenni:-) Jó ha a kezdő oldalon nem csak a fotó, hanem az első bejegyzés is látszik.

    VálaszTörlés
  3. Szia :) Felírtalak a listára. Úgy látom, hogy a facebookos megosztás egyszerűbb, mint a egy megjegyzés :( Köszönöm a jó tanácsot, már le is kicsinyítettem :)

    VálaszTörlés